Vijveraanleg Casco

Vijvercentrum Overloon begeleidt hierbij de klant, die een gedeelte van de aanleg zelf verricht, zij het steeds onder begeleiding/uitleg van Vijvercentrum Overloon.

De monteurs van Vijvercentrum Overloon voeren een, duidelijk af te spreken, gedeelte van de aanleg uit voor een vast af te spreken bedrag. Hierdoor wordt met een minimum aan (arbeids)kosten gebruik gemaakt van de specialisatie van onze monteurs, om hierdoor toch de moeilijkste onderdelen van de vijveraanleg zeker te laten slagen. U moet hierbij dan vooral denken aan: folie leggen en doorvoeren monteren pomp- en filtertechniek plaatsen en monteren, maar ook bijvoorbeeld een waterval en/of een beekloop bouwen of een hardhouten vlonderterras. Hierdoor blijft u zelf betrokken bij het project en u kunt op deze wijze d.m.v. uw zelf verrichte arbeid (onder begeleiding van Vijvercentrum Overloon) veel arbeidskosten besparen.

De werkzaamheden die de opdrachtgever meestal zelf verzorgt of regelt zijn: vrij maken van de projectplaats, graafwerk, grondafvoer, eventuele beton- en metselwerk, inrichting van het plantengedeelte, randafwerking en aankleding van de vijver.

Alles voor uw vijver.