Drijvend voer

multimixMulti-korrel

Multi-korrel is een uitgebalanceerd basis voer om uw vissen al het optimaal te bieden voor een goede gezondheid, groeikracht en kleurvorming. Multi-korrel voer kunt u gebruiken vanaf 10º watertemperatuur.

Dit voer is uitermate geschikt voor: koi, goudvissen, goudwindes, shubunkin, goudelrits en sarassa. Het bevat o.a.: Sprirulina, caroteen, paprika, tarwe, soja, mais, vismeel en vitamine C.

Multi-korrel is verkrijgbaar in 2 korrelmaten, 3 mm en 6 mm korrel.

Tip: Voer de vissen wat deze binnen 5 minuten op kunnen eten.

koimixKoi mix

Koi mix is een uitgebalanceerd voer dat speciaal bedoeld is voor de koi. Dit voer is alleen verkrijgbaar in 3 mm en 6 mm korrel. Koi-korrel bevat stoffen waardoor een snellere groei gerealiseerd kan worden. Tevens zijn er meerdere kleurversterkers aan toegevoegd.

Dit voer bevat o.a.: vismeel, visolie, granen, oliezaden, tarwe, soja, mais, vitamine C, mineralen, sprirulina, caroteen en paprika.

Tip: Voer de vissen wat deze binnen 5 minuten op kunnen eten.

super growerSuper grower

Super grower is een complete drijvend voer met een hoger eiwitgehalte voor een goede groei. Vooral op jonge leeftijd kan de groeipotentie goed worden benut met een eiwitrijk voer . De juiste (eiwit/vet) verhouding geeft niet alleen een goede groei en spierontwikkeling maar helpt ook om de juiste vorm te behouden.

Dit voer is bedoeld voor koi's.

Dit voer mag u geven boven de 10 graden en in kleine hoeveelheden.

Alles voor uw vijver.